jans freubelblog

dinsdag 9 april 2013

baal ontzettend

heb op goede vrijdag de nieuwe stanzen van marianne desing van april besteld en betaald bij http://www.hobbywerken.nl/ in Fijnaard waar ik ze altijd bestel maar heb ze nu naar anderhalve week nog steeds niet binnen heb wel gebeld met ze maar volgens hun kan het wel 3 weken duren voor ze binnen zijn
omdat goede vrijdag en pasen er tussen zitten  nou ja de vorige keren dat ik besteld heb had ik ze meestal de andere dag of de dag erna  in huis dus mijn man zei al je kan mooi naar je geld en stanzen fluiten het is voor ruim 50 eur heb ik daar al mijn kaartjes voor gemaakt en verkocht zo spaar ik meestal voor de nieuwe stanzen dus baal ontzettend hiervan heb iemand van jullie ook wel eens iets zoek gehad met de post ! en waar kan ik dan verhaal halen via postnl of zo bedankt alvast grt jans

8 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

hoi Jans, wat vervelend, ik ben bang dat je dit nergens kunt terug halen, dit is helaas het risico van on line bestellen,

groetjes jolande

Corrie zei

Hallo Jans, heb je er navraag bij gedaan, als het Post. Nl is , moet je een klacht indienen, als het goed is komen ze met een excuus, wij hier in het westen hebben er ook weleens last van , maar je moet boos worden op hun dat helpt echt, je kan het via het internet doen.
Ook zonde, verkoop je je kaarten, kan je er naar fluiten en 50 euro is best veel geld.
Ik zou er achter aan gaan hoor!!!Het nee heb je, het ja kan je misschien krijgen,doen hoor!!!
Lieve groetjes Corrie

Anita Meijer zei

Dat is echt balen Jans als het kwijt is geraakt bij de post, maar wie weet komt het nog je weet maar nooit, soms hebben dingen nogal vertraging om de een of andere reden, ik hoop voor je dat het toch nog aankomt. Weet eerlijk gezegd niet of je het kan verhalen, volgens mij is dat alleen als iets met pakketpost wordt bezorgd.
Liefs van Anita

*~Patries~* zei

Jammer meis, ik heb het ook bij scrap en more gehad... het enige wat je kan doen is contact houden en evnetueel je geld terug of hun nieuwe opsturen!

Veel liefs
Patricia

corryskaart zei

hoi jans
wat een ellende allemaal,heb ik ook wel eens gehad en ga je beklag doen bij post nl dan vragen ze een track en tracenummer wat je dus niet heb en dan kunnen ze zogenaamd niks voor je doen!
dus zou gaan duimen dat het toch nog bij je aankomt!
groetjes van corry

Frouwke zei

Dat is balen, maar als hun zeggen dat het drie weken kan duren, heb je dus nog een kans dat ze nog binnen komen.
Na die drie weken zou ik dan terug contact met hun opnemen. Ik zal voor je duimen dat ze morgen op je mat liggen,
grts
frouwke

Willy's creations zei

Dat is balen zeg....een klacht bij de TNT ...moet de verstuurde doen..dus de webwinkel...vind het wel een slechte service van die webwinkel...dat als vaste klant...geen nieuwe spullen krijgt...als ik jouw was..zou ik ieder dag de webwinkel mailen...dat je niet blij ben..met deze situatie.

Succes!

De aanhouder wint toch!

Groetjes,Willy

jolanda zei

heb het ook wel eens gehad, maar toen werd mij door de webwinkel rustig gezegd dat dit het risico van verzenden is en hun waren niet aansprakelijk.
Bij tnt valt met brievenbuspost niets te achterhalen.
Als ik nu voor een groot bedrag bestel, wil ik een pakketje.
Ik zou contact met de webwinkel opnemen